Categories
Keilailupeli

5 inspiroivaa vinkkiä, joten et näytä Costy Lane -tapahtumaltaKun Costy Avery oli tiukka Jeanne Craigin kanssa, hän laihtui. Hän aikoo kuitenkin laittaa uimapukunsa ja näyttää Opran. Täällä on viisi vinkkiä: Palaan takaisin uimapukujen myymälöksi ja odotan innolla parasta vuosi vuodelta. Odotan sinua palauttamaan tiukka farkut ja “kuuma” uimapuku ja pitämään sinut ajan tasalla.

Sisäinen markkinointi johtamisena

Äskettäin me kaikki näimme Kirsty Averyn mediassa ja hän laihtui ollessaan Jenny Craig. Mutta Xiqu mietti edelleen uimapukuaan osoittaen Oprahilla. Sinulle on viisi vinkkiä: voit siirtyä uimiseen kauppaan peräkkäin ja odottaa parhaintasi vuosi toisensa jälkeen. Odotan sinua palauttamaan tiukka farkut ja “kuuma” uimapuku ja pitämään sinut ajan tasalla. Puhu todellisesta vapaudesta!

Vinkki # 1: Pidä yhteyttä pätevien ammattilaisten kanssa, jotka auttoivat sinua saavuttamaan paikan ensin. On tärkeää kehittää strategia, joka haudataan ihmisille, jotka auttoivat sinua menestymään. Odota, että kerron totuuden. Hyvän ruokavalion, liikunnan ja itsehoitotottumusten ylläpitäminen on vaikeaa. Puhtaus: Olemme jatkuvasti alttiina ympäristön laukaiseville tekijöille, jotka voivat helposti saada meidät pois tieltä ja häiritä meidät pitämään huolta itsestämme. On tärkeää, että sinulla on joku, joka voi auttaa sinua pysymään voimaantuneena, motivoimaan ja menestymään pitkällä aikavälillä.

Vihje 2: Avaa levy. Tänään luet tai kuulet naisia, etenkin niin. Me, naiset, olemme usein ylivoimaisia, sanomalla “perhe” kaikille samoille, ollessamme kiltti ja ystävällinen, kuten “ei syyllisyyttä”. Kannustan sinua lopettamaan tämä tapa mahdollisimman pian. Huomasin, että projektissani menestyvin osa on kiinnittää ensin huomiota ihmisiin, jotka tarvitsevat samat tarpeet, ja kiinnittää sitten huomiota muiden ihmisten tarpeisiin ja olkoon kyse asuntoyhtiön ammatillisesta elämästä.

alueellisen muutoksen teknologiat

Mitä tapahtuu on, että kun katsot itseäsi, tapahtuu ihme. Toiset näyttävät olevan hienoja, ja saattavat jopa tulla terveellisempiä. Kun alkaa pitää huolta itsestäsi, ihmiset, jotka ovat lähellä sinua, todella innostuvat ja alkavat tehdä niin. Ja koti voi taata, että näin tapahtuu, mutta yllättäen olen nähnyt sen tapahtuvan paljon. Siksi lopeta tekeminen toisten hyväksi, ratkaise muiden ihmisten ongelmat ja alkaa kiinnittää sinuun huomiota. Olet velkaa itsellesi Ellei ole tekemisissä pienten lasten tai vanhusten vanhempien kanssa, muut voivat huolehtia itsestäsi enemmän kuin luulet. Usko minua, näen tämän tapahtuvan joka päivä.

Vinkki # 3: Palkitse itsesi jollain muulla kuin ruoalla tai alkoholilla. On monia muita, ei kaloreita, anna itsellesi lahja, kiitos hyvästä työstäsi tai olet jo tehnyt paljon asioita, hieronta, uusi kaulahuivi, uudet korut, mennä ranta kävelylle, konsertti, vatsa tanssitunti – Entä ratkaisu?

Tanssin ja tanssin aluksi. Vaikka olen viettänyt suurimman osan elämästäni tanssitunneissa, baletissa, modernissa tanssissa, jazzissa ja viime aikoina hip-hopissa, uskon lisätäkseni joitain “uusia vaiheita” ohjelmistooni. Tiedät, että uuden toiminnan oppiminen ei ole vain hyödyllinen vyötäröllesi, vaan myös ajattelulle ja itseluottamukselle. Joten mene eteenpäin ja anna itsellesi terveellinen palkkio. Ruokapussi m & m on tyydyttävämpää.

Vinkki # 4: Syö mahdollisimman paljon aitoja, täydellisiä ja tuoreita ruokia. Se on täynnä mitä tarvitset, joten et tule nälkäksi tai tuntemaan itsesi ripeäksi, koska se tarjoaa tarvitsemasi ravinnon, jotta pysyt ohuena ja terveenä. En ole koskaan ollut suuri ruokapakkausten, jalostamisen tai vaihtamisen fani. Mutta D-pussit ja laatikot ovat paljon samoja kuin keinotekoiset ruuat. Kutsun sitä joskus hyväksi makuksi. “Hyvän viininmaistamisen” aineosat ovat epäilyttäviä.

Mitä lähempänä ruoka on luonnollisessa tilassaan tai, kuten usein sanon, “lähempänä luontoa”, sitä parempi se on sinulle. Et voi saada paljon polttoainetta Ji-kaloreista mieltäsi ja kehoasi. Vaikka koko ruokalla näyttää olevan enemmän kaloreita, kuten heroiinipihvi, verrattuna samaan evästerasiaan, olet aina kauempana oikeasta ja pakatusta ruoasta.

Varmista, että kirstie-liittolaisen luottamus Jenny Craig -ruokien pakkaamiseen, en ole oppinut suunnittelemaan terveellistä ruokaa ja ruoka on täynnä natriumia ja muita lisäaineita. Siksi, jos luulet olevan terveellinen, sinun on korjattava se nopeasti.

Vinkki # 5: Siirrä. Sinun täytyy liikkua. No, D ei ole ratkaisu. Se ei tunnu työltä, mutta on hauskaa. Se on kuin tanssisin juhlasalissa. Kyllä, se on totta. Liikunta voi olla hauskaa (kuten hyvin syöminen voi olla hauskaa). Tee jotain joka päivä, jopa vain 10 minuuttia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *