Categories
Keilailu

Katsaus Lane Katz Bowling Alley

Kaupungin keskusta on Avery Katzin keilahalli. Se on sekä mielenkiintoinen paikka että loistava paikka ihmisille seurustella. Ihmiset keskustan ympärillä ovat suuria ja pitävät sitä tärkeänä osana yhteisöä. Elikats on enemmän kuin vain keilailupaikka. Katz-keilahalli, Zhongilla on täydellinen arcade-peli, jossa on klassisia pelejä, kuten Bozi, ja tämän päivän suosikkeja. Voit osoittaa taitosi pelata biljardia tai vain rentoutua Cletts Sports Clubissa.
Vuodesta 1960 lähtien, kun yleiset elokuvayritykset perustivat keilailu- ja viihdekeskuksia, tapahtumapaikka on muuttunut ja kunnostettu. Alun perin se oli nimeltään Holiday Lane, ja vasta vuonna 1985 Woodforth osti yrityksen ja muutti nimensä Alley Katz -viihdekeskukseksi. Vuosien varrella on toteutettu joitain merkittäviä toimenpiteitä tilojen päivittämiseksi ja parantamiseksi. Lisätty elektroninen pisteytysjärjestelmä tablet-tekniikalla. Ajotieltä muodostettiin sileä ja puhdas kasvot. Kaikki tilat on päivitetty vasemmalla valaistuksella ja uusi äänijärjestelmä on asennettu.

Cletts Sports Clubissa

Ihmiset, jotka hoitavat alleykatz-keilausta, haluavat aina tehdä asioita uskollisille asiakkailleen. Qu : llä on erikoisuuksia lähes joka viikko. Sunnuntaina, kello 9.00–12.00, voit vuokrata 3 tunnin rajoittamattoman keilaradan hintaan vain 27,00 dollaria. Epileptinen keilailu alkaa klo 21 ja jatkuu keskiyöhön. Joka sunnuntai-torstai, keilailijoiden on maksettava vain 8,00 dollaria pelataksesi kaikkia haluamiaan pelejä 3 tunnin sisällä. On olemassa monia muita hyviä tarjouksia lomille ja muihin erikoistilaisuuksiin. Keskus keskittyy keilahaarojen järjestämiseen kaiken taitotason pelaajille.

Alley Katz Bowling -keskuksessa sijaitseva Cletts Sports Club

Alley Katz Bowling -keskuksessa sijaitseva Cletts Sports Club on täyden palvelun baari ja ravintola. Voit valita kotimaisen ja maahantuodun oluen, jotka molemmat voi tilata rikkaasta valikosta. He tarjoavat erilaisia herkullisia ruokia, mukaan lukien herkullisia paistettua kanan caeserisalaattia ja tyydyttävää tonnikalan sulamista. Hampurilainen on hyvä. Ne ovat kaikki käsinpuristettuja ja saatavana moninaisina tyyleinä. “Strike Zone” on erittäin suosittu projekti. Se on mehukas hampurilainen, joka sisältää pekonia, salaattia ja tomaattia, pienen määrän munaa ja topaasia.

Kleitzissä on paljon hyvää musiikkia joka päivä, joskus dj kiertää sävelmää, joskus voit kuunnella klubin laajaa kirjastoa. Tiistai-iltana on aika Alleylle Katzarassa OK. Riippumatta siitä, oletko rohkea nousta ylös ja esiintyä, on varma, että olet kiinnostunut vain versiosta “syntynyt Yhdysvalloissa”, sinulla on hauskaa.

Olipa harjoituskeilapeli, nauttia lauantai-illan rock-kulhosta (musiikilla ja sumukonekoristeilla) tai elää Clettsissa, Westerlyssä, ri-keskus miellyttää varmasti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *