Categories
Keilailupeli

Keilauksen alkuperä

Keilailu on yksi kehittyneiden maiden suosituimmista viihdetoiminnoista. Mestaruus herätti katsojien ja TV-katsojien huomion, ja hän seurasi taitavien pelaajien urheilurahaa. Itse asiassa yksinkertaisesta pelistä todelliseen urheilutapahtumaan, mutta antiikin ajoista lähtien ihmiset D ovat harvoin ymmärtäneet sen jakautumisen. Keilailu näyttää olevan suosittu peli kaiken aikaa ja ihmisille.
Ensimmäinen itku voidaan jäljittää vuoteen 5200 eKr., Egyptin arkeologinen tutkimus osoittaa, että. Erityisesti yhden haudan löytö sisältää pieniä kivipalloja, kolme ohutta marmoria ja yhdeksää neulaa, mikä osoittaa, että pelin periaatteet ja strategiat ovat muinaisten tuttavia. Vuonna 1939 oli hypoteesi, että pallo heitettiin pieneen porttiin, jonka muodostivat marmorilasut.

Keilailun historia alkaa jo ennen ajanlaskun alkua


Saksalainen historioitsija William Pell kertoi, että keilailu on alun perin saksalainen ja peräisin 3. vuosisadalta. Aluksi viihdeellä ei ollut mitään yhteistä, mutta sitä pidettiin uskonnollisena seremoniana. Neulaa käytetään hyökkääjien ja vainottamaan harhaoppisia. Sen on selitettävä hävittämisprosessia symboloiva keilapallo, koska se on pakanallista inkarnaatiota.
Seuraavina vuosisatoina muut Euroopan maat perustivat keilahalli- ja puiset jalkakäytävät; flipperipelit valloittivat Ranskan, Espanjan ja Englannin; etenkin Ison-Britannian saarilla Roaria pidetään aatelisen etuoikeutena Variantit ovat erittäin suosittuja työväenluokassa. 1500-luvulla Britannia avasi useita keilahalli. Se on myös erittäin suosittu Alankomaissa, ja se vietiin Yhdysvaltoihin 1700-luvulla. Siksi yleinen näkemys, jonka mukaan keilailu alkaa Yhdysvalloissa, näyttää olevan väärä ja ristiriitainen.

Muinaisten aarteiden keilaus


Nykyaikaisen keilahahmon todellinen puhkeaminen tapahtui 1800-luvun lopulla, kun kymmenes tappi lisättiin. Lisäksi vuonna 1895 perustettiin ensimmäinen instituutti, joka valvoo pelin pidätyssääntöjä – amerikkalainen keilahalli. Ajan myötä peli onnistui ja levisi ympäri maailmaa. Samalla se vaatii uusia laitteita ja teknisiä ratkaisuja. Yhden niihin liittyvän patentin myönsi Gottfried Schmidt 1930-luvun lopulla, kanava on automaattisen tapin keksijä, ja se on laite, joka palaa automaattisesti Boltoniin. Keilauksesta puhutaan, että siinä on tehty joitain teknisiä muutoksia: 1900-luvun alkupuolella kanavajärjestelmä tehtiin kivipuusta ja keilajärjestelmä polyesteristä ja polyuretaanista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *