Categories
Keilailupeli

Valloita peli parhaalla keilauksella

Oletko keilailija, joka haluaa kerätä tai ostaa uusia keilapalloja? Tiesitkö, että on olemassa erityyppisiä keilapalloja? On ncaa-keilapalloja, myrskyn keilapalloja ja muita, joita voit valita. Jos haluat aitoa keilapalloa, tilaa se valmistajan toimesta. Siellä on D-vinkkejä, joilla parannat molempia keilailupelejäsi.

Hyötyautosi parhaaksi

Jos olet keilan fani, etenkin ncaa tai keilahalli, ncaa keilailu ja perheenjäsenet voivat ostaa sen kaupallisesti. Ammatilliset keilakaupat ja valmistajat hyväksyvät jopa tilauksia, kuten räätälöityjä keilakulhoja, keilailuvälineitä, kuten keilailukengät ja tarvikkeet, etenkin keilalaukut.

Keilahalli- tai urheilukaupassa on useita keilailumerkkejä. Yliopistokeilauksen lisäksi Zhongilla on kuuluisa ebonite-keilailu ja myrskykeilailu. Jokaisella aallolla on oma keilarasikas. Huolimatta merkistä olet kiinnostunut, on tärkeää, että sinulla on asianmukaiset tiedot keilauksesta ja sen suunnittelun tarkoituksesta.

Ensimmäinen asia, joka on harkittava ennen minkään aallon ostamista, olipa kyse sitten mukautetusta keilauksesta tai ncaa-keilailulaadusta. Qu tulisi kiinnittää Tong Lat. Jos olet ammattiurheilija, urheiluharrastaja tai aloittelija, aaltojen poimiminen on välttämätöntä, sinun menestys.

Toiseksi, sinun on tiedettävä, minkä tyyppinen keilailija olet? Jos heität pallon käyrään ja sinulle on aalto, näyttää siltä, ​​että on tietty aalto, jos olet suora ampuja. Jos et ole varma, saatat joutua suoraan äänestäjään, ikään kuin se ei olisi yleistä.

Kolmanneksi, kun menet keilahaalaan, yritä heilauttaa ja hallita molempien painoa. Se voi viedä hetken, mutta se on vaivan arvoista, koska pallon paino on välttämätöntä, urheilusi tai pelisi onnistuminen riippumatta siitä, valitsetko ncaa-keilauksen, ebonite-keilauksen tai myrskykeilauksen. No, älä muista, että keilahalli on myös tärkeä D-aallonne hoidossa.

Auttaaksesi sinua käsittelemään tätä asiaa, asiantuntijat suosittelevat keilapainon valitsemista, joka ei aseta sinua hartioillesi tai käsiisi. Samaan aikaan, jos et ota kunnolla käsiisi ja tee kovaa työtä, et pääse helposti luisumaan käsistäsi. On helppo tietää onko paino kevyt, oja näyttää roikkumisajan, kun heität ojan tappiin. Toisaalta, jos aalto vapautuu yhtäkkiä, jopa ennen kuin tarkoitat sitä, aallon paino on liian paljon ja käsittelet sitä.

ncaa-keilailu, myrskykeilailu, ebonite-keilailu ja mukautettu keilailu ovat reikiä. Itse asiassa nämä reiät ovat tärkeitä, koska tarvitset niitä mukautuaksesi D-sormeesi ja tartunta-aaltoosi. Se on keilauksen toinen ominaisuus. Hyvä pito on tärkeätä, koska se vaikuttaa aaltojen vapautumisen nopeuteen, tapaan ja suuntaan tapiin. Jos reikä on liian ohut, sormi, mahdollisuus, satut Qu. Jos kanava on liian suuri, pito vaikuttaa laatuun.

Narratiivisten videopelien kehittyminen

Keilapallo on oltava muodoltaan täydellinen. Keilahalli ei saa olla vikoja, kuten muodonmuutos, muodonmuutos tai masennus. Jopa pieni virhe voi tehdä pelin tuloksen ja jakaa sinut, ei lakkoa.

Qu: lla on useimmissa kaupoissa osa keilailuharjoitteluun varattua tilaa. Se on hyödyllinen opiskelijoille, jotka rakastavat ncaa-keilausta, kun heidän henkilökohtainen laiteharjoittelu tai ebonite-keilailu ja myrskykeilailu ovat heidän pelinsä. Muista, että keilalaukut ovat tärkeitä huolta sinusta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *